Курс: «Опора на результат»

3500,00
грн.
Найкращі практики і поетапна робота з клієнтам – інтегровані в курс таким чином, щоб ви змогли не тільки отримати теоретичні знання, а й одразу розпочати активну практику в цьому напрямку.
Як в короткостроковому консультуванні ми спрямовуємо свій фокус уваги на вирішення існуючих проблем у клієнта, так і на курсі ми спрямували навчання, таким чином, щоб ви одразу змогли знайти відповіді, на питання, які можуть у вас виникати в процесі роботи.

На кожному занятті теоретична частина доповнена практичними інструментами, ілюстраціями складних концепцій та ситуацій, прикладами з практики і домашніми вправами.

Курс містить
  • 6 семінарів у записі через особистий кабінет
  • сертифікат, що засвідчує участь у програмі професійної підготовки та підвищення кваліфікації психологів
  • електронний посібник + документація психолога + протоколи безпеки в роботі з суїцидальними тенденціями і агресивними діями

Спікер курсу – Селіванова Олена Володимирівна
- психолог, спеціаліст з короткострокового консультування, супервізор соціального проєкту «РАЗОМ», тренер та супервізор по програмі «Управління проблемами +, корпоративний психолог, бізнес-тренер

На курсі ви :
- отримаєте повний алгоритм роботи з клієнтом від знайомства до заключного оцінювання;
- зможете дізнатись як будувати робочий альянс з клієнтом, таким чином, щоб досягати значущих результатів в обмежений часовий період
- поглибите свої знання та навички в цій області, дізнаєтеся про практичні інструменти та прийоми, які допоможуть вам у роботі з клієнтами
- отримаєте протоколи роботи зі складними випадками і алгоритм дій в ситуаціях загострення.

Програма курсу:
1. Основні поняття КК, включаючи визначення, правила та принципи.
2. Огляд технік КК, роль терапевта, основні інструменти підходу та додаткові техніки.
3. Розгляд структури та циклу КК, починаючи зі збору даних та дослідження проблеми клієнта, використання тестів та протоколів роботи.
4. Планування активних дій, зокрема психоедукація, вплив несприятливих обставини, стабілізація стану клієнта та робота з основною проблемою.
5. Аналіз підтримки та завершення роботи, включаючи підтримку гарного самопочуття клієнта, аналіз соціального оточення, перенаправлення у випадку необхідності та завершення роботи з підсумками.
6. Розгляд портрету клієнта та психолога, формування робочого альянсу та важливість цього процесу для успішної взаємодії.

Вартість 3500 грн

Доступ до всіх матеріалів залишається назавжди.

Якщо виникли питання, звертайтесь до менеджерки курсу: Адамюк Діани @dmk_diana

Інші курси в записі